Suomalainen Projektikoulu – verkkovalmennus

Tai kirjaudu sisään päästäksesi maksullisiin kursseihisi

Suomalainen Projektikoulu?

Projektiosaaminen kuuluu kaikille. Lähde mukaan konstailemattomaan ja laadukkaaseen verkkovalmennukseen.

Opit toimivat suomalaisissa olosuhteissa siellä, missä projektiosaamista tarvitaan!

Kuka opettaa?

Hei, olen Päivi Korhonen. Opetan tällä verkkokurssilla sinulle kansalliseen ja kansainväliseen projektisuunnitteluun, arviointiin ja johtamiseen liittyvät seikat käytännönläheisesti.

Olen toiminut alalla lähes 30 vuoden ajan. Toimeksiantajina ovat olleet mm. kunnat, kuntayhtymät, maakuntaliitot, järjestöt, yliopistot ja korkeakoulut sekä lukuisat suomalaiset ja kansainväliset yritykset.

Minulla on projektiosaamisen osoituksena kansainvälinen IPMA Project Excellence Assessor sertifiointi. Olen lisäksi EU:n käyttämän PCM Project Cycle Management standardin kokenut kouluttaja.

Mitä hyötyä on projektiosaamisesta?

Projektiosaaminen tuo tekemiseen selkeyttä ja johdonmukaisuutta - oli sitten kyse saunan rakentamisesta, liiketoiminnan kehittämisestä, tapahtumasuunnittelusta, organisaation muutosten läpiviennistä, opiskelun tavoitteiden saavuttamisesta tai henkilökohtaisen muutoksen toteuttamisesta.

Projektiosaaminen on helposti käyttöön otettava työväline. Sillä otetaan haltuun muutostarpeet, työskennellään kohti tavoitetta, lisätään toiminnan taloudellisuutta ja tehokkuutta.

Miten opetus toteutetaan?

Opetus sisältää kirjalliset opintoaineistot sekä oppimistehtävät.

Webinaaritallenteet

Projekti työvälineenä

Projektin suunnittelu

Projektin toteutus ja johtaminen

Projektin seuranta ja arviointi

Verkko-oppimisympäristöstä löydät kaikki tarvittavat materiaalit.

Oppimisyhteisölle on oma suljettu ryhmä, jossa osallistujilla on mahdollisuus jatkaa keskustelua webinaarien jälkeen ja niiden välissä yhdessä kouluttajan kanssa.

Koulututuksesta saa osallistumistodistuksen, jonka antaa PDGE Project Development Group Europe.

Ideasta Projektiksi e-kirja


Suosittelen hankkimaan opiskelun tueksi Paul Silfverbergin Ideasta Projektiksi e-kirjan. Kirja on suomalainen projektiosaamisen klassikkoteos ja tukee vahvasti oppimista. Voit hankkia kirjan Suomalaisen Projektikoulun verkkokaupasta.

Opiskelijoiden kommentteja

”Erinomainen lisä ammattiosaamiseen!”

” Koulutus antoi teoriatietoa ja käytännön esimerkkejä projektien toteutuksesta. Itse en varmaan muutoin olisi tutustunut esim. Silfverbergin Ideasta projektiksi –kirjaan”

” Tietoa voi soveltaa laajasti eri työtehtävissä.”

” Koulutus antaa uskoa tekemiseen ja luottamusta omaan osaamiseen”

”Projektiosaaminen on erittäin käyttökelpoinen kaikissa työtehtävissä. Varmaankin jokaisessa työtehtävässä tulee jossain vaiheessa eteen suunnitelmien muutos tai suunnitellaan jotain uutta”. 

”Näillä opituilla työkaluilla ja menetelmillä pystyn rakentamaan ja suunnittelemaan systemaattisesti ja tarvittaessa analyyttisesti koko muutosprosessin tai kehittämissuunnitelman”.

Mitä Suomalainen Projektikoulu maksaa?

Kurssin hinta 195€ / osallistuja. Ideasta projektiksi e-kirja 25€.

Hinnat sisältävät ALV 24%.

Maksuvaihtoehdot verkkopankki, luottokortit, lasku tai osamaksu.

© Suomalainen Projektikoulu - Powered by PDGE Project Development Group Europe Ltd. All rights Reserved

PDGE Project Development Group Europe on vuonna 2008 perustettu yritys, joka keskittyy kansallisen ja kansainvälisen projektitoiminnan kehittämiseen, projektiarviointiin sekä erilaisten kehittämisprosessien fasilitointiin ja johtamiseen.

Yrityksen toiminta-ajatuksena on tukea valmennusten ja arviointien avulla organisaatioiden ja niiden kehittämisohjelmien sekä yksittäisten projektien suunnittelua ja toteutusta niin, että toimintojen relevanssi paranee, toimintojen toteutus on taloudellista ja tehokasta ja johtaa vaikuttavuuteen ja myönteisten tulosten pysyvyyteen toimintaympäristöissä.

 

Kouluttaja

Päivi Korhonen

Modules